topot


Go to content

O 3D STAMPI

3D STAMPA


BRZ NACIN DA VASOJ KREATIVNOSTI DATE NOVU DIMENZIJU


Proces izrade makete ili prototipa kao osnove za masovnu proizvodnju cesto ume da bude veoma dug i naporan. Iskustvo Vam je jedini saveznik pri izradi 3D modela i garant da Vas visednevni trud nije uzaludan.

Danas, pomocu najnovije tehnologije, firma TOPOT znatno skracuje materijalne troskove i vreme izmedju ideje i gotovog 3D objekta koji ste nacrtali ili modelirali na racunaru u nekom od 3D programa.

Slozenost elektronskog modela nije prepreka niti otezavajuca okolnost za izradu 3D modela.

Napravljen 3D model se najcesce koristi kao osnov za serijsku proizvodnju a neretko i kao unikatni predmeti za posebne potrebe.

Izradjeni modeli su iskljucivo od bele industrijske (ABSplus) plastike. Plasticno vlakno koje se koristi za izlivanje 3D modelu daje elasticnost ali i mogucnost smirglanja, peskiranja, poliranja, farbanja ili nakog drugog nacina dodatnog fizickog doterivanja.

3D modeli se koriste u arhitekturi, masinstvu i industrijskom dizajnu. 3D model moze da bude unikatan poklon, dodatak stilskom namestaju, ucilo ili zamena za polomljeni deo koji se odavno ne proizvodi.Back to content | Back to main menu